2019

Beste mama duif

Ik verzoek je met klem een ander balkon te zoeken om je baby’s te droppen. Klaarblijkelijk ben je niet volwassen genoeg om kinderen groot te brengen. Dit is nu namelijk al de derde keer dat je je kinderen in de steek laat en ze niet voedert. Wat is er mis met jou? Waarom neem je dan kinderen? Telkens weer geef je me vreugde met een stel lieve piepende baby’s en geef je me weer hoop dat je ze ditmaal wel goed gaat verzorgen, maar dan faal je weer.
Het lijkt erop dat ik meer met jouw kinderen bezig ben dan jij. Een aantal jaren geleden, nam ik zelfs de verzorging van je baby’s van je over, toen ik merkte dat je op een dag  niet meer terugkwam om ze te voederen. Met een pipetje en brinta gaf ik ze eten. Maar toen stierven ze na twee dagen alsnog en had ik een stel dode baby’s in mijn handen. Het deed me veel verdriet.
En nu liggen er dus weer, voor de zoveelste keer, dode baby’s op mijn balkon. What the fuck?! Eergisteren nam ik nog een foto van je baby’s, zo trots was ik op ze en op jou. Al vroeg ik me toen wel af waar je was en of je niet bij je baby’s hoorde te zijn. Maar de baby’s waren al tamelijk groot, dus ik had er ditmaal weer volle vertrouwen in dat het goed zou uitpakken. Je zou het niet meer verprutsen. Maar gisteren zag ik je nog steeds niet en begon ik weer aan je verantwoordelijkheidsgevoel te twijfelen. En nu, twee dagen later, is het weer zover hoor. Weer een stel dode baby’s op mijn balkon.

Nou, ik ben klaar met je zooi achter je op te ruimen. Nu kan ik weer je kinderen gaan begraven. Ik zoek wel weer een mooi plekje voor ze. Maar dit is de laatste keer, dat ik een laatste groet breng aan die kinderen van je. Zoek maar een ander balkon!

Groeten,

Sheyna.

3 gedachten over “Beste mama duif

 1. Asking questions are really pleasant thing if
  you are not understanding something completely,
  except this paragraph gives nice understanding even.

 2. Awesome blog! Do you have any hints for aspiring writers?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m a
  little lost on everything. Would you advise starting
  with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..

  Any suggestions? Many thanks!

  1. Thank you! And my advice is to just write. Just sit down and do it. Every day that you write, you learn to be a better writer. So, just write. Even when you don’t feel like writing, do it anyway. And never throw anything away that you have written. What you think is crap today, might be important to you tomorrow. And I do not think it matters if you choose a free platform to publish your writing or invest money in a website, just as long as you write and let people read it. When you have the guts to let people read what you have written, I think you are already well on your way! Good luck with your writing! And don’t forget to send me a link, when you have your blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!