reportages

TV-reportage

De Natuur is je Alles

Mijn laatste reportage was in de vorm van activisme. Ik strijd hier tegen de ontbossing op de Molukken door palmolie bedrijven, die gefinancierd worden door Nederlandse banken. Milieudefensie deelde de reportage op sociale media.

TV-reportage

Westerkerk a.k.a. "Het Pillenplein"

In 2011 maakte ik een reportage over de Westermarkt, waar geregeld verslaafden rondhingen. Wat was hun verhaal? Waarom kozen ze die plek? En wat vonden de winkeliers rondom de Westerkerk van hen? Dit wilde ik weten.

TV-reportage

Stemdag Provinciale verkiezingen 2011

Doel van de reportage was om het stemmen “hip” te maken en jongeren naar de stembus te krijgen. In de reportage mocht mijn eigen politieke voorkeur naar voren komen. Het is opgenomen in Oud-West Amsterdam.

radioreportage

Welpje geboren in Arts

Tijdens mijn stage bij Amsterdam FM ging ik opzoek naar nieuws en ging ik er vervolgens op af om een reportage te maken. Die stagedag las ik op het internet dat er een welpje in Artis was geboren, daar maakte ik een reportage over. Deze reportage was op de radio te beluisteren.

radioreportage

5 mei - Coblijn en Asscher

Op het Beursplein in Amsterdam werd er op 5 mei 2011 gedebatteerd over probleemjongeren in Zuid-Oost. Toen ik er aankwam stond de burgemeester op het podium in gesprek met Robert Coblijn. De burgemeester kreeg ik niet te pakken, maar Robert wel en Lodewijk Asscher.

radioreportage

35 jaar Onafhankelijkheid Suriname

Surinaamse vrouwenclub Roetoe, organiseerde het jubileumfeest in De Klinker. De festiviteiten bestonden uit een Surinaamse band, die Surinaamse liederen ten gehore bracht en er werden gedichten voorgedragen. Verder waren er nog Surinaamse hapjes en drankjes te nuttigen.